Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sadece ve albenili bir görünüm sunar.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık bekyor. Bu üç renk bir araya vardığında, salim ve kararlı bir gaz yuvarı yaratıyor, delik kızılıcı bir kontrast ve zarafetli bir intibak sunuyor.

Sıcak renk tonları rahatlığı oyun paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında hamam renk tonları ile desteklenmesi farklı bir atmosfer yaratmaya yardımcı olur.

Evinizde huzurlu bir yansıma peyda etmek istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri kâin ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da çoğunlukla tercih edilen gök kubbe mavisinden destek alabilirsiniz.

Dolaplarımızı tasarlarken ilham almış olduğumız çerçeve modelimizde, iç kısımlardaki ve dış kısımlardaki dolaplarımızın renklerini farklı tuttuk.

Gri koltuklu mekân dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse meydanı dem alabilir kılmak hesabına ışıl detaylardan dayak alabilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası yahut döşek odası kabil ana mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve vesair süsleyici unsurlarla kolayca harmoni sağlamlar.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peyda etmek karınin kullanabileceğiniz temelı renkleri esrarkeşfedelim:

İki rengin kontrastı, çok fazla aksesuar dökmek zorunda kalmadan ince bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Ayrıca siyaha bakılırsa antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda elan şanslı olursunuz.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına sarrafiyesağlığı, mecruhlarımıza ivedili şifalar diliyoruz.

Goldfix was established to supply antrasit gri boya and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde aşiyan dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

Duvarlarınızda antrasit duvar boyas duvar kağıdı tercih edecekseniz ve gri duvar kağıdı mekân dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin nokta aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olabilir.

LBMA was established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading documentation and fosters the development of good antrasit duvar boyas trading practices.

Report this wiki page